2017. július 13., csütörtök

Életmódváltás. 30 napos kihívás teljesítve.

Elhatároztam én is, mint néhány bloggerína, hogy életmódot váltok és csinosabb, formásabb testet akarok létrehozni. Először Catheen Misery blog írójától kértem néhány tanácsot, mert rendszeresen beszámolt a blogjában az életmódváltásáról. És belekezdtem Szászhegyessy Zita fitness edző 30 napos saját testsúlyos ingyenes kihívásába, amit a mai napon sikeresen teljesítettem!!!
Büszke vagyok magamra, hogy végig csináltam. Napi 15 perc edzés, plusz a bemelegítés és a nyújtás. Szóval összesen kb 17 perc test mozgás.


Mindig fel voltam mentve testnevelésből az alap megoldandó feladatom miatt és hogy magamtól elhatároztam, hogy edzeni fogok ez nagy teljesítmény részemről. Szóval örül a fejem, hogy igen is rávettem magam a mozgásra. Bár leginkább egészségügyi okok miatt is akartam, másrészt meg csinosodni, nem mondom, hogy konkrétan a fogyás volt a célom, mert a magasságomhoz képest a tettsúlyom tökéletes. De nőből vagyok, szeretnék lapos hasat és el is fogom érni :
D

esküvőn
Hamarabb kezdtem az edzéseket, igazából a leendő apósom lagzijába akartam formába hozni magam, hogy szép, csini legyek a ruhában. Bár az étkezésemre nem igazán vagy nem mindig tudtam figyelni, mert amíg nincs saját keresetem, addig rá vagyok kényszerülve, hogy azt egyem, amit anyum vesz. Ami nagyon sok fehér kenyeret jelent.

Lehet, hogy formálódott valamit a testem, de nagyon szembetűnő eredménye még sajnos nincsen, de nem fogom feladni.

Amit tanultam a 30 nap alatt, hogy elkezdtem igényelni a testmozgást. Annak, aki szinte soha életében nem mozgott, nehéz lehet a kezdet. Nekem is az volt, viszont én akarom a változást és elhatároztam, hogy akkor is csinos leszek, lapos hasam lesz és az egészségemért is teszek valamit. Nemrég olvastam, hogy napi 15 perc testmozgás 30%-kal csökkenti a mellrák kialakulásának a kockázatát. De ugyanakkor tudom, hogy a gondolkodásmód is befolyásolja.

Azt hiszem nagyobb lett a kitartásom. Habár őszintén szólva ha majd az étkezésemen is tudok változtatni - mert annyira szeretném, igényelném az egészséges ételeket - akkor majd láthatóbb eredménye lesz, de megcsinálom! Szóval folytatni fogom továbbra is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Követők

Translate